phone icon0493-820200 icon-topmailinfo@emc-deurne.nl

 x 

Winkelwagen is leeg
1-badassebikes-badassbox-4-panasonic
2-badassebikes-badassbox-4-panasonic
3-badassebikes-badassbox-4-panasonic
4-badassebikes-badassbox-4-panasonic

Panasonic badass tuning box 4.0

Panasonic Badass E-bike Tuning Uw E-bike sneller dan 25 km/uur laten fietsen? Nu is dit eenvoudig mogelijk!
Beschrijving

De badassebikes Chiptuning Box Type 4 wordt simpel gemonteerd op de originele panasonic snelheidssensor van uw E-Bike. Het is gemakkelijk aan te brengen en word vergrendeld met een O-ring. Uw E-Bike is direct klaar om te gaan fietsen.

Door toepassing van badassebikes Chiptuning Box Type 4 word de snelheid door twee gedeeld, zodra je de drempel snelheid van 17 km/uur bereikt. (exacte waarde is afhankelijk van de wielmaat) Zo wordt een constante ondersteuning verleend voor snelheden die kunnen oplopen tot 50 km/uur. (afhankelijk van de tandwielverhouding) Weergave op display word dus gehalveerd.

De badassebikes Chiptuning Box Type 4 wordt geleverd met een AAA batterij die het mogelijk maakt om ongeveer 7000 km te gebruiken, Dit allemaal dankzij onze lage-energie-technologie. De microprocessor schakelt automatisch aan en uit.

De afmetingen van de box zijn klein, namelijk 59 x 31 x 28 mm, Evenals zijn lage gewicht van 22 gram zorgt dit voor het gemakkelijk de-en monteren van de box. En dit allemaal zonder enige technische kennis en gereedschap!

Onze nieuwste en beste e-bike tuning voor alle Panasonic midden gemonteerde motoren. Nieuw ontwikkelde behuizing met gepatenteerde kliksluiting voor nog snellere montage en ontgrendeling. Nog robuuster dankzij een speciale gietmassa van de auto-industrie. Nieuwe elektronica voor nog meer bereik met een enkele AAA-batterij.

Onze webshop voordelen

  • GRATIS verzenden vanaf €50,00
  • VEILIG betalen met Ideal, Paypal of Creditcard
  • Betrouwbaar verzenden met PostNL
  • Niet goed geld retour binnen 14 dagen

Op de hoogte blijven?

  1. Meld je aan voor de nieuwsbrief!
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Ongeldige invoer
Like ons Tweet ons Maak connectie Videos bekijken
Vragen?