phone icon0493-820200 icon-topmailinfo@emc-deurne.nl

 x 

Winkelwagen is leeg
1-badassebikes-badassbox-4-shimano
2-badassebikes-badassbox-4-shimano
3-badassebikes-badassbox-4-shimano
4-badassebikes-badassbox-4-shimano

Shimano STePS tuning box 4.0

Shimano STePS Badass E-bike Tuning Uw E-bike sneller dan 25 km/uur laten fietsen? Nu is dit eenvoudig mogelijk!
€ 149,00
Kies uw uitvoering
Beschrijving

Onze nieuwste en beste e-bike tuning voor alle Shimano midden gemonteerde motoren. Nieuwe gestroomlijnde behuizing met gepatenteerde kliksluiting voor nog snellere montage en ontgrendeling. Nog robuuster dankzij een speciale gietmassa van de auto-industrie. Nieuwe elektronica voor nog meer bereik met een enkele AAA-batterij.

Een kwaliteitsproduct dat is ontworpen en geproduceerd in Duitsland.

Voor een e-bike met een Shimano-motor met een elektronische versnelling Di2, hebt u de badassBox 4 Shimano Freeze nodig!

De badassebikes Chiptuning Box Type 4 wordt simpel gemonteerd op de originele Shimano STePS snelheidssensor van uw E-Bike. LET OP! NIET geschikt voor de nieuwe E8000 motor als sensor in voorwiel zit. Het is gemakkelijk aan te brengen en word vergrendeld met een O-ring. Uw E-Bike is direct klaar om te gaan fietsen.

Door toepassing van badassebikes Chiptuning Box Type 4 word de snelheid door twee gedeeld, zodra je de drempel snelheid van 17 km/uur bereikt. (exacte waarde is afhankelijk van de wielmaat) Zo wordt een constante ondersteuning verleend voor snelheden die kunnen oplopen tot 50 km/uur. (afhankelijk van de tandwielverhouding) Weergave op display word dus gehalveerd.

De badassebikes Chiptuning Box Type 4 wordt geleverd met een AAA batterij die het mogelijk maakt om ongeveer 4500 km te gebruiken, Dit allemaal dankzij onze lage-energie-technologie. De microprocessor schakelt automatisch aan en uit.

De afmetingen van de box zijn super klein, namelijk 59 x 40 x 15 mm Evenals zijn lage gewicht van 33 gram zorgt dit voor het gemakkelijk de-en monteren van de box. En dit allemaal zonder enige technische kennis en gereedschap!

Nu ook een speciale versie voor de DI2 automatische schakeling. In de bestelprocedure kunt u dit aangeven of uw fiets hier mee is uitgerust!

Onze webshop voordelen

  • GRATIS verzenden vanaf €50,00
  • VEILIG betalen met Ideal, Paypal of Creditcard
  • Betrouwbaar verzenden met PostNL
  • Niet goed geld retour binnen 14 dagen

Op de hoogte blijven?

  1. Meld je aan voor de nieuwsbrief!
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Ongeldige invoer
Like ons Tweet ons Maak connectie Videos bekijken
Vragen?