Ontdek hier de

E-folding series

Comfortabele elektro-vouwfietsen met diepe doorstap

Bij VICTORIA vindt je de meest uiteenlopende fietsen met elektro-aandrijving. Wat tot dusver ontbrak was een vouw-e-bike. In welke behoefte voorziet een vouwfiets met elektro-motor? Vouw-pedelecs bieden een aantal voordelen.

Veel stadsbewoner zouden maar wat graag met de e-bike pendelen, boodschappen doen of kleine tochtjes maken. Maar juist in de stad is de bergruimte in woningen vaak beperkt. En buiten of in de gemeenschappelijke fietsenkelder laat niemand graag z’n dure fiets achter. Bovendien is de eigen kelder dikwijls (te) klein of niet aanwezig. De “eFolding” e-vouwfietsen van VICTORIA hebben een compacte vouwmaat een breedte van 86 cm, een hoogte van 80 cm en een diepte van 42 cm. Daarnaast zijn ze zo klein samenvouwbaar dat er altijd wel een passend plekje wordt gevonden. Een verdere bijzonderheid van de VICTORIA e-vouwfiets is de diepe en brede doorstap. Opstappen gaat zo bijzonder gemakkelijk, omdat de voet moeiteloos tussen de zadelbuis en de centrale buis doorpast. Bovendien ligt het zwaartepunt laag en in het midden, waardoor het ook voor beginners of “herintreders” gemakkelijk controleerbaar is. Vouwfiets kunnen vaak ook tijdens de spits gratis in het openbaar vervoer worden meegenomen. Voor pendelaars kan dat het leven flink vergemakkelijken. En ook in de kofferbak is voor een dergelijke elektro-vouwfiets altijd wel een plekje. Overigens: Vouwfietsen met elektromotor staan ook bij kampeerders, kampeerauto-toeristen of zeilers voortdurend in de belangstelling. Ook zij hebben weinig ruimte voor fiets, maar willen op de vakantielocatie wel graag mobiel en flexibel zijn. Hier is een e-vouwfiets een uitstekende keus.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

BOVAG
Palet van de Peel Deurne

Zoek in ons assortiment

Op zoek naar een specifiek product?

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×