phone icon0493-820200 icon-topmailinfo@emc-deurne.nl

 x 

Winkelwagen is leeg

rene

Prijswinnaars gratis dagje scooter en fiets proberen in samenwerking met de actie van de gemeente Deurne "Spek je knip"

EMC Deurne heeft op 1 maart 2011 haar deuren geopend aan de Stationsstraat in Deurne. René is gediplomeerd autotechnicus en werkte jaren als serviceadviseur bij een groot autobedrijf in de regio. Zijn interesse voor elektrisch vervoer werd daar dan ook gewekt. Daarnaast heeft René een passie voor tweewielers. Vandaar dat hij zich, samen met zijn vrouw Helmy, in 2009 ging verdiepen in elektrische tweewielers en de verkoop daarvan. Na een aantal jaren van research en technische cursussen was het tijd voor ‘iets nieuws’ zowel in hun leven als in de fietsenbranche. Nu, een aantal jaren verder hebben zij daar nog steeds geen spijt van.

René is het aanspreekpunt in de winkel en de werkplaats. Helmy is de ondersteunende factor van EMC Deurne en is dan ook regelmatig op de Stationsstraat te vinden.

“Wij zien iedere klant als een unieke klant. Maatwerk, service en gastvrijheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij proberen het voor iedere klant zo perfect mogelijk te maken zodat hij/zij kan genieten van het meest verfijnde fiets- of scooterplezier”
René en Helmy Janssen

Elektrisch vervoer is nog altijd in opkomst en zal in de toekomst mogelijk onmisbaar zijn. Bent u nieuwsgierig geworden? Loop dan gerust eens binnen en laat uzelf informeren over de verschillende elektrische fietsen, E-MTB’s, scooters en accessoires.

"De koffie (of thee) staat altijd voor u klaar!"

Onze webshop voordelen

  • GRATIS verzenden vanaf €50,00
  • VEILIG betalen met Ideal, Paypal of Creditcard
  • Betrouwbaar verzenden met PostNL
  • Niet goed geld retour binnen 14 dagen

Op de hoogte blijven?

  1. Meld je aan voor de nieuwsbrief!
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Ongeldige invoer
Like ons Tweet ons Maak connectie Videos bekijken
Vragen?