Onderhoud tweewieler

  • Wij onderhouden de door ons geleverde scooters en fietsen graag zelf, zodat we de maximale prestaties, bedrijfszekerheid en levensduur kunnen garanderen.
  • Wij leveren door heel Nederland af, altijd met persoonlijke instructie over het gebruik van de scooter of fiets.
  • Wij beschikken in Deurne over een moderne en volledig uitgeruste, door de Bovag erkende werkplaats waar we alle scooters en fietsen onderhouden en repareren.
  • Wij zijn speciaal opgeleid en gecertificeerd voor het werken aan elektrische voertuigen. Wij kunnen werkzaamheden verichten aan alle merken elektrische fietsen en elektrische scooters.

Heeft u een probleem waar uw reguliere dealer niet uitkomt? Neem dan contact met ons op en wij gaan zoeken naar de oplossing. Wij doen het volledige onderhoud aan de fietsmerken: Gazelle, Sparta, Batavus, Flyer, Multicycle, Dutch ID, Cannondale, Cortina Ecomo, Koga, Merida, QWIC, Kalkhoff, Victoria en nog veel meer.

Indien onderhoud of reparatie gewenst is, halen wij uw scooter of fiets tegen een geringe vergoeding op met de EMC-servicebus of wij verrichten de werkzaamheden op locatie. Uiteraard is het mogelijk om full-service onderhoudscontracten met ons af te sluiten.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

BOVAG
Palet van de Peel Deurne

Zoek in ons assortiment

Op zoek naar een specifiek product?

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

In verband met beursbezoek modellen 2020 van de merken Kalkhoff, Victoria, Conway en ISY.
zijn winkel en werkplaats zaterdag 10 t/m maandag 12 augustus GESLOTEN!