Over ons

emc deurne

Het ontstaan van EMC Deurne

EMC Deurne heeft op 1 maart 2011 haar deuren geopend aan de Stationsstraat in Deurne. René is gediplomeerd autotechnicus en werkte jaren als serviceadviseur bij een groot autobedrijf in de regio. Zijn interesse voor elektrisch vervoer werd daar dan ook gewekt. Daarnaast heeft René een passie voor tweewielers.

Vandaar dat hij zich, samen met zijn vrouw Helmy, in 2009 ging verdiepen in elektrische tweewielers en de verkoop daarvan. Na een aantal jaren van research en technische cursussen was het tijd voor iets nieuws. Zowel in hun leven als in de fietsenbranche. Nu, een aantal jaren verder, hebben zij daar nog steeds geen spijt van!

Specialist in elektrische tweewielers

Elektrisch vervoer is nog altijd in opkomst en zal in de toekomst mogelijk onmisbaar zijn. Wij hebben de bewuste keuze gemaakt om ons te specialiseren in elektrische tweewielers, zodat wij u optimaal kunnen adviseren.

Bent u nieuwsgierig geworden? Loop gerust eens binnen en laat u informeren over de verschillende elektrische fietsen, elektrische mountainbikes, elektrische scooters en accessoires. Maak gratis en vrijblijvend een proefrit en ontdek wat het beste bij u past.

“Wij zien iedere klant als een unieke klant. Maatwerk, service en gastvrijheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij proberen het voor iedere klant zo perfect mogelijk te maken, zodat iedereen kan genieten van het meest verfijnde fiets- of scooterplezier”

- René en Helmy Janssen

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

BOVAG
Palet van de Peel Deurne

Zoek in ons assortiment

Op zoek naar een specifiek product?

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

In verband met beursbezoek modellen 2020 van de merken Kalkhoff, Victoria, Conway en ISY.
zijn winkel en werkplaats zaterdag 10 t/m maandag 12 augustus GESLOTEN!