Ontdek de

Kalkhoff ENDEAVOUR e-trekking

Van Amsterdam tot Berlijn– de metropolen van onze wereld zijn aan het veranderen. En de fiets speelt de hoofdrol in dit proces. Gezonder op pad gaan, het milieu beschermen en tegelijkertijd je bestemming efficiënter en sneller bereiken – de e-trekkingbikes van Kalkhoff geven je genoeg redenen om deze mobiliteitsverandering actief mee vorm te geven. Ze zijn de perfecte vervanger van de auto, klaar voor elke uitdaging en elk gebruiksdoel. De dagelijkse rit naar het werk. Het trainingsrondje op je vrije avond. De langere tocht in het weekend. Op de weg. Op onverhard terrein. Overal eigenlijk. Volgens het motto ‘Eén fiets voor alles’ scoren deze e-bikes niet alleen met hun ongelooflijke multifunctionaliteit, maar ook met hun eersteklasse uitrusting, het hoge comfortniveau en de speciale kwaliteitsgarantie van het merk ‘Made in Germany’. Bovendien ben je met onze fietsen altijd verzekerd van een extra hoge mate van veiligheid. Zo beleef je absolute vrijheid, op al je fietstochten – binnen de metropolen van deze wereld en ook ver daarbuiten.

Hallo, ik ben de Level 7. Met mij beleef je de nieuwe premiumklasse van Kalkhoff. Nog meer design. Nog meer functionaliteit. En nog meer performance. Zelfs in de allerkleinste details komt de vindingrijkheid van mijn ontwikkelaars tot uiting. Laat je verrassen door al het moois dat de nieuwe Kalkhoff modellen te bieden hebben.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

BOVAG
Palet van de Peel Deurne

Zoek in ons assortiment

Op zoek naar een specifiek product?

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

In verband met vakantie is winkel en werkplaats tot en met 21 September GESLOTEN!

 

Via e-mail zijn we beperkt bereikbaar via mailadress: info@emc-deurne.nl

Heel graag tot ziens na 21 september in onze winkel!