Ontdek de

Kalkhoff ENDEAVOUR e-trekking

Van Amsterdam tot Berlijn– de metropolen van onze wereld zijn aan het veranderen. En de fiets speelt de hoofdrol in dit proces. Gezonder op pad gaan, het milieu beschermen en tegelijkertijd je bestemming efficiënter en sneller bereiken – de e-trekkingbikes van Kalkhoff geven je genoeg redenen om deze mobiliteitsverandering actief mee vorm te geven. Ze zijn de perfecte vervanger van de auto, klaar voor elke uitdaging en elk gebruiksdoel. De dagelijkse rit naar het werk. Het trainingsrondje op je vrije avond. De langere tocht in het weekend. Op de weg. Op onverhard terrein. Overal eigenlijk. Volgens het motto ‘Eén fiets voor alles’ scoren deze e-bikes niet alleen met hun ongelooflijke multifunctionaliteit, maar ook met hun eerste klasse uitrusting, het hoge comfortniveau en de speciale kwaliteitsgarantie van het merk ‘Made in Germany’. Bovendien ben je met onze fietsen altijd verzekerd van een extra hoge mate van veiligheid. Zo beleef je absolute vrijheid, op al je fietstochten – binnen de metropolen van deze wereld en ook ver daarbuiten.

Als de buren ineens niet meer je grasmaaier, maar je e-bike willen lenen, weet je dat je de juiste beslissing hebt genomen. Met de Endeavour kan je dat zomaar gebeuren. Deze e-trekkingbike is een alleskunner die je overal naartoe brengt.
Naar kantoor, naar de supermarkt, naar het strand – zelfs een meerdaagse tocht
langs een rivier gaat hem gemakkelijk af. En dankzij het sterke Plus-concept met een
toegestaan draagvermogen tot 170 kg kun je ook nog eens heel veel meenemen. Het maakt niet uit of je een mooiweerfietser bent of een doorgewinterde doortrapper.
Dankzij het mooie, geïntegreerde ontwerp en de uitstekende uitrusting van deze
E-bike met offroad uitstraling wordt elke kilometer een plezier – in alle situaties.
Dat komt ook door de vele doordachte uitrustingspakketten, mooie designvarianten
en de kwaliteitsgarantie ‘Made in Germany’.
Kortom: de Endeavour  kan elke uitdaging aan. Je buren zullen jaloers zijn.

Bekijk ons

Assortiment

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

[gravityform id="1" title="false" description="false" tabindex="10" ajax="true"]
BOVAG
Palet van de Peel Deurne

Zoek in ons assortiment

Op zoek naar een specifiek product?

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×