Ontdek hier de

premium series

Binnen deze series van design e-bikes verschillen de modellen onder andere van elkaar door de soort middenmotor, aandrijving of het versnellingssysteem. Bij de Premium Serie staan design en comfort voorop. Alle handgemaakte aluminium frames zijn uitvoerig getest op kwaliteit, stijfheid en rijeigenschappen. Dankzij het efficiënte elektrische systeem zijn de QWIC Premium elektrische fietsen geschikt voor zowel stedelijk gebruik als woon-werkverkeer.

Premium i Serie

Met de Premium i Serie neemt QWIC een grote stap binnen de premium e-bikes collectie, zo is de accu van de bagagedrager naar het frame van de elektrische fiets verhuisd, en zo volledig geïntegreerd.

De Premium i Serie is bij uitstek gemaakt voor fietsers met oog voor detail, zonder concessies te doen aan kwaliteit en comfort. De accu is bij de Premium i Serie prachtig volledig geïntegreerd in het frame. Dit zorgt voor een betere gewichtsverdeling van de e-bike. In combinatie met stevige aluminium spatborden en de speciaal voor deze serie ontwikkelde leren handvatten en zadel, is het design bijzonder hoogwaardig.

Premium Tour Serie

De Premium Tour e-bikes zijn uitgevoerd met een krachtige Brose-middenmotor en zijn uiterst geschikt voor de sportieve fietser die voor comfort kiest. Het design van de Premium Tour Serie heeft een luxueuze uitstraling, de modellen zijn dan ook uitgerust met aanzienlijk krachtige en hoogwaardige componenten.

De sterke fietsaccu bevindt zich op de bagagedrager en komt standaard met 375 Wh. Door de positie is het echter mogelijk om de accu te upgraden naar 735 Wh. Hierdoor kun je makkelijk grote afstanden zorgeloos afleggen.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

BOVAG
Palet van de Peel Deurne

Zoek in ons assortiment

Op zoek naar een specifiek product?

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

In verband met vakantie is winkel en werkplaats tot en met 21 September GESLOTEN!

 

Via e-mail zijn we beperkt bereikbaar via mailadress: info@emc-deurne.nl

Heel graag tot ziens na 21 september in onze winkel!