Ook wij zijn de accu aan het opladen met aansluitend beursbezoeken, vanaf 27 Juli zijn winkel en werkplaats weer open.

Bekijk ons aanbod elektrische fietsen van

Victoria

VICTORIA heeft een uitgebreid assortiment elektrische fietsen. Ons merk onderscheidt dankzij één belangrijke eigenschap: VICTORIA e-bikes bieden een bovengemiddeld hoog comfort en tonen zich eerder bescheiden voor wat betreft hun sportieve kant. De solide afwerking van het frame en de vork van onze e-bikes draagt daar niet alleen zijn steentje aan bij, maar staat ook garant voor een soepel en veilig rijgedrag. De fietsen uit Noord-Duitsland onderscheiden zich niet door optimalisatie van het gewicht van de e-bike, maar door een optimaal fietscomfort.

Op het gebied van e-bike accu’s en e-bike motoren gebruikt VICTORIA hoofdzakelijk eersteklas aandrijvingen van het merk BOSCH. Hierdoor ben je verzekerd van een betrouwbare kwaliteit en een grote e-bike actieradius.

Bekijk de modellen van Victoria

Victoria e-MANUFACTUR series

Sportief en wendbaar of XXL: de twee gezichten van de eManufaktur premium e-bikes
Met de Red Dot Award voor productdesign.

Lees meer

Victoria e-URBAN series

Je bent van plan om een elektrische citybike te kopen die tegen een stootje kan? Dan zou een citybike uit de eUrban-serie van VICTORIA wel eens heel geschikt voor je kunnen zijn.

Lees meer

Victoria e-ADVENTURE series

Mag het een beetje meer zijn? Sports Utility Bikes voor diegene die op zoek zijn naar iets speciaals

Lees meer

Victoria e-TOURING series

Ontworpen als sportieve city cruiser, is de eTouring 7 serie uitgerust met de harmonieuze SHIMANO Steps aandrijving en naafversnellingen.

Lees meer

Victoria e-TREKKING series

Van alle elektrische fietsen biedt een e-bike Trekking de meeste mogelijkheden qua gebruik. Dat betekent dus ook dat dit type fiets door een bijzonder gevarieerd publiek wordt aangeschaft.

Lees meer

Victoria e-FOLDING series

De nieuwe “eFolding”-fietsen zijn kleine allrounders, die zowel in de stad als op de camping en tijdens toerritten veel plezier bieden.

Lees meer

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

BOVAG
Palet van de Peel Deurne

Zoek in ons assortiment

Op zoek naar een specifiek product?

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×