Ontdek hier de

E-Manufactur series

De ontwikkeling van fietsen en voertuigen is steeds verder gevorderd. De eerste geïntegreerde designconcepten werden sterk doorontwikkeld en resulteerden in een perfecte vorm, die tot enkele jaren geleden onvoorstelbaar was. Moderne, vormgevende vervaardigingsprocessen geven de eManufaktuur serie een samenhangend ontwerp, doordat het frame, de motor en de accu zonder vlakbreuken of inconsistentie in het design zijn opgenomen en geïntegreerd.

Niet alleen stilistisch, ook technisch is de nieuwe serie premium e-bikes een klasse apart. De modernste BOSCH Performance CX en Performance aandrijvingen en volledig geïntegreerde BOSCH PowerTube batterijen zorgen voor een perfect totaalpakket. De accu’s zijn, afhankelijk van het model, verkrijgbaar in twee capaciteiten: de PowerTube 625 of de PowerTube 500. Omdat deze energiebronnen ongeveer 7 cm in lengte verschillen, hebben we de compactere PowerTube 500 batterijen een adapter gegeven, die hem op de lengte van de PowerTube 625 brengt. Zo heeft u de mogelijkheid om achteraf een tweede batterij aan te schaffen om af te wisselen of om de eerste mee te vervangen en bent u daarbij vrij in de keuze van capaciteit. BOSCH biedt hier drie PowerTube versies : 625, 500 en 400.

 

Bekijk de fietsen

eMANUFAKTUR 10.8

Dynamische transportfiets met een maximale belasting van 170 kg, derailleurversnelling, BOSCH Performance aandrijving en hoogwaardige uitrusting.

Lees meer

eMANUFAKTUR 11.7

Moderne E-Bike, een technisch hoogstandje met een strakke uitstraling. Met geïntegreerde Bosch accu PowerTube 500, Performance motor en Gates riemaandrijving.

Lees meer

eMANUFAKTUR 11.8

Voor fietsfanaten. Losse en onderhoudsarme onderdelen voor aandrijving. PowerTube 500 incl. adapter voor lengte om later over te stappen op de PowerTube 625

Lees meer

eMANUFAKTUR 11.9

E-Bike met zeer modern technisch ontwerp met Bosch PowerTube 625, nieuwe Performance CX, riemaandrijving en traploze Enviolo TR naafversnelling.

Lees meer

eMANUFAKTUR 12.8

E-Bike met technisch hoogwaardig ontwerp en perfect geïntegreerde Performance motor. Handig: Bosch PowerTube 500 plus adapter voor als moet worden overgestapt op de PowerTube 625.

Lees meer

eMANUFAKTUR 12.9

Innovatief design en geïntegreerde aandrijving. Daarnaast een topuitrusting met BOSCH Performance CX en PowerTube 625, 1x11 XT kettingschakeling en van 120 lux led verlichting.

Lees meer

eMANUFAKTUR 9.5

Gemakkelijk lading verplaatsen en er goed uitzien. Geen probleem met het stevige frame, de harmonieuze aandrijving en de PowerPack 500 die lang meegaat.

Lees meer

eMANUFAKTUR 9.5

Stevige E-Bike met harmonieuze BOSCH-aandrijving, naafversnelling met terugtrap en comfortabele verdere uitrusting.

Lees meer

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

BOVAG
Palet van de Peel Deurne

Zoek in ons assortiment

Op zoek naar een specifiek product?

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

In verband met vakantie is winkel en werkplaats tot en met 21 September GESLOTEN!

 

Via e-mail zijn we beperkt bereikbaar via mailadress: info@emc-deurne.nl

Heel graag tot ziens na 21 september in onze winkel!