Ontdek hier de

E-touring series

Voor een dynamische uitstraling: de eTouring serie

De eTouring allrounders ogen bijzonder agiel. Anders dan bij de eigen eTrekking-serie met middenmotoren van BOSCH heeft de eTouring-serie aandrijvingen van SHIMANO Steps.

Het topmodel is de eTouring 12.9 met de nieuwe SHIMANO Steps EP8-motor, InTube 630-accu en 12-speed XT-versnelling. Het lagere model, de eTouring 8.8 is daarentegen uitgerust met een E-7000-middenmotor en heeft een 10-speed versnelling. Beide modellen zijn het toonbeeld van echte toer-pedelecs met een eerder dynamische toets.

Ontworpen als sportieve city cruiser, is de eTouring 7 serie uitgerust met de harmonieuze SHIMANO Steps aandrijving en naafversnellingen. Het topmodel eTouring 7.7 biedt bovendien de elektromechanische Di2 naafversnelling Nexus-Inter 5E die puur voor toepassing op e-bikes is ontwikkeld, een grotere ontplooiing biedt en afstand doet van de kleine startversnellingen, die in de praktijk toch al het minst gebruikt wordt.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

BOVAG
Palet van de Peel Deurne

Zoek in ons assortiment

Op zoek naar een specifiek product?

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×