Ontdek hier de

E-Urban series

Stijlvol in de stad onderweg: met een e-bike uit onze eUrban-serie Onze vier eUrban-modellen bieden een exclusief onderhoudsarm concept. Ze kunnen niet alleen een maximaal totaalgewicht (fietser samen met eUrban en bagage) van 170 kg aan, maar bieden met het Wave-frame ook een bijzonder comfortabele opstap. Dankzij de brede comfortbanden die door de luchtdruk aan het werkelijke totale gewicht kunnen worden aangepast, bent u zeker van een comfortabele rit. Een uniek concept: de eUrban-modellen van de 13-serie, die beide met twee accu’s (BOSCH PowerTube 500 en BOSCH PowerPack 500) zijn uitgerust.

Voor wie is de een elektrische stadsfiets uit de eUrban-serie geschikt?

Als je voor een fiets uit de eUrban-serie kiest, weet je wat je van je nieuwe fiets verlangt. En dat is ook goed zo. Deze fietsen werden namelijk speciaal ontworpen voor de moderne mobiliteit, in de stad en daarbuiten. Dit is een moderne, praktische en stijlvolle elektrische fiets met een aandrijving waar je op kunt vertrouwen. Comfortabele instap, uitgerust voor dagelijks gebruik en een groot rijcomfort: dat zijn in het kort de troeven en van eUrban.

Om de toekomstige eigenaar van een eUrban het zo gemakkelijk mogelijk te maken, is dit model standaard uitgerust met eenonderhoudsarme naafversnelling met riem-aandrijving. Alle onderdelen, zoals frame, vork, cockpit (stuur en voorbouw), remmen, banden etc. zijn bovendien volledig afgestemd op een dagelijkse XXL -belasting. Het totale gewicht van de e-bike met berijder en andere accessoires, mag 170 kg bedragen. De fiets weegt zelf, afhankelijk van de framevorm en -maat, 27 kilo en dat betekent dat berijder en bagage samen rond de 140 kilo mogen wegen.

Maar het gewicht bij dit type comfortabele e-bike komt uiteindelijk toch op de twee plaats, want de krachtige motor en krachtige accu staan altijd garant voor optimale ondersteuning.

Bekijk de fietsen

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

BOVAG
Palet van de Peel Deurne

Zoek in ons assortiment

Op zoek naar een specifiek product?

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×