Bekijk ons aanbod elektrische fietsen van

Kalkhoff

E-bikes for daily use – Kalkhoff ontwerpt betrouwbare elektrische fietsen om je elke dag voor werk en vrije tijd moeiteloos mee te verplaatsen. De wind voelen zonder er tegenin te hoeven trappen. Eenvoudig het verkeer inhalen. Moeiteloos, stressvrij, milieuvriendelijk.

Wanneer wij fietsen, voelen we ons heel wat vrijer. Elke dag opnieuw. Met de fiets komen wij direct aan op onze bestemming, zonder te moeten overstappen, parkeerplaats te moeten zoeken of te moeten wachten. Milieuvriendelijk en gezond en helemaal op eigen kracht. Als fietser kunnen we elke dag een andere weg inslaan. Om de stad en de natuur opnieuw te ontdekken. Om verrassende dingen te ontdekken. Om meer in contact te zijn met het leven. Vrijheid is lichtheid. En met onze krachtige e-bikes voelt die vrijheid nog lichter aan.

Bekijk de modellen van Kalkhoff

KALKHOFF ENDAVOUR 7

Geniet van absolute vrijheid. Op asfalt. Op grind. Eigenlijk overal. De e-bike Endeavour 7 is een alleskunner.

Lees meer

KALKHOFF ENDAVOUR 5

Stel je voor, je bent aan het toeren en het gaat best lekker. Moeiteloos, maar wel leuk. Comfortabel, maar ook sportief. Dat is het gevoel van de ENDAVOUR 5.

Lees meer

Kalkhoff ENTICE 7

Asfalt of zandwegen, stad of platteland – de Endeavour 5 Advance is de e-trekkingbike voor
alle omstandigheden. Met krachtige Bosch aandrijving en geïntegreerde Bosch Powertube

Lees meer

KALKHOFF ENTICE 5

ls enthousiaste kampeerders trekken we er in het weekend graag op uit, de natuur in! Tent, bagage, proviand – alles bij elkaar is het toch al gauw een flink gewicht. Met de krachtige ENTICE 5+ brengen

Lees meer

KALKHOFF IMAGE 5

Wauw! Een van de mooiste modellen die Kalkhoff maakt. De accu is 'verstopt' in het frame. Uitgerust met de nieuwste motor van Bosch en de meest geschikte en duurzame aandrijfsystemen.

Lees meer

KALKHOFF IMAGE 3

Instapmodel voor veel fietsplezier, dat kan met de Image 3 series. Betrouwbare Bosch systemen met geïntegreerde 500 WH accu. Prijs kwaliteit op het hoogste niveau.

Lees meer

KALKHOFF ENTICE 3

Een bijzonder veelzijdige e-bike die net zo geschikt is voor alledaags gebruik als voor avonturen in de natuur.

Lees meer

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

BOVAG
Palet van de Peel Deurne

Zoek in ons assortiment

Op zoek naar een specifiek product?

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

In verband met vakantie is winkel en werkplaats tot en met 21 September GESLOTEN!

 

Via e-mail zijn we beperkt bereikbaar via mailadress: info@emc-deurne.nl

Heel graag tot ziens na 21 september in onze winkel!