Bekijk ons aanbod elektrische fietsen van

Qwic

Een gepassioneerd team werkt vanuit Amsterdam aan de ontwikkeling van onderscheidende, duurzame mobiliteitsoplossingen: e-bikes van QWIC. We zien het als een modern ambacht waarmee we elkaar en mobilisten inspireren. Het merendeel van onze eigen medewerkers gebruikt de QWIC e-bike voor woon-werkverkeer. Zo worden alle dagelijkse uitdagingen zelf ondervonden en meegenomen in de ontwikkeling van het uiteindelijke product.

Bekijk de modellen van Qwic

Premium series

Op zoek naar een comfortabele en duurzame e-bike? De Premium serie biedt lifestyle fietsen met verschillende ondersteuningen. Zo is er de keuze uit twee verschillende middenmotoren of juist de meermal

Lees meer

Atlas series

De Atlas series zijn uitgevoerd met de stilste en krachtigste e-bike motor op de markt en een accu van maximaal 756 Wh. Speciaal voor de Atlas is er een een garantie van 5 jaar op de accu.

Lees meer

Urban Series

De achterwielmotor geeft de Urban RD9 een robuust en krachtig karakter. Met een koppel van 35 Nm behaal je met gemak de topsnelheid van 25 km/h, tevens de maximaal toegestane snelheid voor e-bikes.

Lees meer

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

BOVAG
Palet van de Peel Deurne

Zoek in ons assortiment

Op zoek naar een specifiek product?

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×